Sinds 2009 zijn Sysmex Nederland en Sysmex Belgium onderdeel van de internationale Sysmex organisatie, waarvan het hoofdkwartier gevestigd is in Kobe, Japan.

Onder de vroegere bedrijfsnaam Goffin Meyvis heeft de Benelux organisatie een lange historie als leverancier van hightech analytische systemen voor laboratoriumgebruik.

Naast de Sysmex productfamilie, die vooral gericht is op hematologie en urine-analyse, vertegenwoordigen wij ook andere vooraanstaande producenten, exclusief voor het Benelux gebied.

Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Voor specialistische kennis en gefocusseerde aandacht voor de klant werken wij in een Business Unit structuur. Wij hechten veel waarde aan de relaties met onze zakelijke partners en dit is zichtbaar aan de langdurige samenwerking met onze leveranciers. Professionalisme is een sleutelbegrip, zowel technisch als commercieel. Sysmex is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Sysmex Nederland en Sysmex Belgium specialiseren in de verkoop en service van hightech en mediumtech analytische apparatuur. Met vestigingen in Nederland en België en met een centraal magazijn wordt het Benelux gebied efficiënt bestreken.

Deze blog is beschikbaar in de volgende talen:
English, Français