Read this blog in EnglishLire ce blog en Français

RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991, cand a inceput sa activeze ca agentie si service a companiei olandeze Philips.

Astazi Ronexprim activeaza ca agentie, reprezentanta sau distribuitor autorizat pentru mai multi producatori de echipamente, recunoscuti international pentru o calitate deosebita a produselor.

Fiind una dintre primele companii cu acest profil din Romania care s-a certificat conform cerintelor ISO, Ronexprim are implementat un sistem de management integrat al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale

In prezent, echipa Ronexprim ofera clientilor sai din laboratoare sau industrie solutii particularizate pe aplicatiile specifice si modalitatile de finantare. Acest lucru este posibil datorita unui portofoliu care cuprinde :

  • consultanta si asistenta tehnica
  • integrator in furnizare de echipamente,
  • furnizarea  de aparatura profesionala de masura si control, calibratoare, echipamente pentru caracterizarea fizico-chimica a materialelor, sisteme de preparare a probelor si materiale de referinta certificate, sisteme de monitorizare a proceselor si automatizare, sisteme si echipamente pentru cantarire si dozare.
  • furnizarea serviciilor de instalare,asigurarea garanţiei, instruire, service si mentenanta pentru echipamentele pe care le furnizeaza.

Suntem animati de respectul fata de toti partenerii de afaceri si dorim sa fim de un real sprijin clientilor, prin experienta tehnica acumulata de specialistii nostri si prin profesionalismul echipamentelor si serviciilor oferite. Impartasim expertiza acumulata in seminarii si workshopuri pentru instruirea sau educarea clienţilor.

Produsele si serviciile noastre se adreseaza unor diverse segmente de piata incluzand: universitati si institute de cercetare dezvoltare din domeniile stiinta materialelor,biologie,medicina si farmacie, electrotehnica, electronica, energetica si energii recuperabile, chimie si petrochimie, geologie,transporturi, laboratoare de monitorizare si protectia mediului, metrologie, armata, industria alimentara, producatori industriali de ciment, ceramica, sticla, metalurgie, petrochimie, farmaceutica, cosmetica, chimie, pesticide, vopseluri.